Outside Webshop

Welkom in de Outside Webshop. Hier kun je een abonnement afsluiten of credits kopen (strippenkaarten).
Bootcamp Abonnementen
Bootcamp Strippenkaarten & Losse Credits
Running
Yoga
Sportkleding

Abo 1x per week

Maandabonnement om elke week eenmaal te kunnen deelnemen aan een Outside Bootcamp training. Mis je een week? Dan heb je nog 2 weken om je training(en) in te halen! Wil je af en toe een tweede keer per week deelnemen? Schaf dan een 'EXTRA 8x Strippenkaart' aan, waarmee je extra credits hebt voor een tweede training in de week. Een abonnement heeft een minimale duur van 3 maanden, en wordt automatisch 28 dagen voor de volgende maand verlengd. Stuur een mail naar info@outsidetraining.nl als je het abonnement wilt opzeggen. Lees alle voorwaarden: http://outsidetraining.nl/abonnementen/

35.00

View

Abo 2x pw

Maandabonnement om elke week tweemaal te kunnen deelnemen aan een Outside Bootcamp training. Mis je een week (of een van de trainingen)? Dan heb je nog 3 weken om je trainingen in te halen! Een abonnement heeft een minimale duur van 3 maanden, en wordt automatisch 28 dagen voor de volgende maand verlengd. Stuur een mail naar info@outsidetraining.nl als je het abonnement wilt opzeggen. Lees alle voorwaarden: http://outsidetraining.nl/abonnementen/

62.00

View

Losse Training / Single Session

Één credit voor deelname aan één training. Na aankoop 3 weken geldig.

12.00

View

Outside Strippenkaart - 8x (meest gekozen)

Outside Strippenkaart met 8 credits voor 8 lessen. Je kunt deelnemen op elk gewenst trainingsmoment. Meld je op tijd aan via het rooster in het Outside portaal! Na aankoop 12 weken geldig

76.00

View

EXTRA Outside Strippenkaart 8x

Extra lange geldigheid van 8 credits. Perfect te combineren voor Outsiders met een abo voor 1x pw, die af en toe maar onregelmatig nog een tweede training willen meepakken. Na aankoop 17 weken geldig.

80.00

View

Outside Strippenkaart -16x

Outside Strippenkaart -16x. Na aankoop 26 weken geldig.

145.00

View

Outside Running Course S2R

Ga onder leiding van Outside trainers Nike & Mark aan de slag met je loophouding, je ademhaling, je uithoudingsvermogen en leer op de juiste manier de 5 kilometer te trotseren! De lessen duren een uur en vinden elke maandag om 18:30u plaats. Op maandag 25 november 2019 valt de laatste les, er wordt ook nog op 3 december in de vroege middag een gratis (geheime) special georganiseerd!

110.00

View

Outside Yoga Strippenkaart / Creditcard

Outside Yoga Strippenkaart / Creditcard- 6 lessen

75.00

View

Losse Outside Yoga Sessie / Single Session

Losse Outside Yoga Sessie / Single Session

13.00

View

Outside Sportshirt (Meest Gekozen)

Outside Sportshirt (S-M-L). Zolang de voorraad strekt. Wij zullen contact opnemen na je aankoop.

27.50

View

Outside Yoga Legging

Outside Yogapants (S-M). Alleen damesmodel beschikbaar. Zolang de voorraad strekt.Wij zullen contact opnemen na je aankoop omdat we je maat willen weten!

30.00

View

Outside Sweater (Meest Gekozen)

Outside Sweater (S, M, L). Heerlijk warme en zachte trui. Alleen herenmodel beschikbaar (ook populair bij dames). Zolang de voorraad strekt.

33.50

View

Outside Sweater met rits

NIEUW! Outside Sweater met rits(S-M-L). Dames & Unisexmodel beschikbaar. Zolang de voorraad strekt. Wij zullen contact opnemen na je aankoop omdat we je maat willen weten.

35.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......